Balančná doska LULILO BOLDO pre deti

Kód: KX5417

47,80 €
S DPH
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

VYVAŽOVACIA DOSKA VYVAŽOVACIA HÝBKA PRE DETI


Cvičte a bavte sa zároveň!

Táto jednoduchá a ľahko použiteľná hračka môže byť veľmi zábavná!

Balančná doska bude skvelým produktom pre deti aj dospelých! Každý si nájde svoj spôsob zábavy.

Podľa princípov, ktoré vyvinula Maria Montessori , čím je hračka jednoduchšia, tým je lepšia pre vývoj dieťaťa! Vyvažovacia doska nepochybne dokonale zapadá do týchto predpokladov!

Doska má množstvo užitočných funkcií! Okrem toho, že je skvelou hračkou a mimoriadne pútavým cvičebným zariadením , dá sa použiť aj ako stolička , na ktorej sa batoľa môže postaviť, aby dosiahlo na dosku stola. Skvele doplní aj pretekársku dráhu pre malé autá, kedy je jej trasa vedená nad aj pod doskou!

A keď vaše dieťa hranie omrzí, stačí si na dosku ľahnúť a hneď sa premení na hojdačku, ktorá ponúka pohodlný a príjemný odpočinok!

Najdôležitejšou funkciou balančnej dosky je, že ju môžete použiť na cvičenie rovnováhy! Bude to skvelý spôsob ovládania vlastného tela, ktorý sa bude hodiť deťom vo vývoji aj dospelým!

U tých najmenších cviky priaznivo ovplyvnia pohybovú koordináciu , umožnia vám lepšie pochopiť ovládanie tela a tiež pomôžu pri správnom vývoji kĺbov a svalov!

Pohyb je nesmierne dôležitý aj pre dospelých! Cvičenie na balančnej doske vám pomôže venovať sa pravidelnej fyzickej aktivite, starať sa o váhu a výdrž kĺbov!

Na vytvorenie dosky bolo použité odolné drevo , ktoré bolo profesionálne a starostlivo opracované . Všetky povrchy vyvažovacej dosky boli starostlivo brúsené, čím sa eliminuje riziko prilepenia triesky!

Aby bola zaistená primeraná odolnosť a životnosť, bol výrobok ošetrený olejom, ktorý je bezpečný pre ľudí a spĺňa všetky požadované normy.

Použitie dreva je skvelým riešením pre ľudí, ktorí si cenia životné prostredie a ochranu prírody. V porovnaní s výrobkami vyrobenými z plastu zanecháva oveľa menšiu uhlíkovú stopu. Vďaka tomu sa dieťa môže nielen hrať so zaujímavou a peknou hračkou, ale aj v budúcnosti mu umožní užívať si prírodu neporušenú!

  • Technické parametre:
  • Materiál: lipová preglejka
  • Maximálna hmotnosť užívateľa: 200 kg
  • Rozmery dosky: 82 cm x 30 cm x 2 cm
  • Veľkosť balenia: 85 cm x 31 cm x 3 cm

Produkt je zabalený v kartónovej krabici.


KX5417
95 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania