Magnetická hra kŕmi vtáčika na kolieskach

Kód: KX5429

18,70 €
S DPH
Magnetická hra v tvare kmeňa stromu. Hra spočíva v tom, že palicou s magnetom vytiahnete osem červov a nakŕmite ich vtákom. Zábava stimuluje obratnosť. Napájanie batériami: 3x AA (nie sú súčasťou balenia). Rozmery stromčeka: 22x15x14cm.
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

MAGNETICKÁ HRA NA KRMENIE VTÁKA NA KOLESÁCH


Chudobný strom bol napadnutý červami! Nájde sa niekto, kto sa odváži ich vytiahnuť?!

Toto by mohla byť perfektná práca pre vášho drobca ! Určite si poradí aj s pár drobným hmyzom!

Zaujímavý dizajn a živé, jasné farby určite upútajú pozornosť tých najmenších a povzbudia ich k hre!

Aby to bolo ešte zaujímavejšie, po vložení batérie a zapnutí produktu začne vydávať rôzne zvuky, ktoré spestria vašu zábavu !

Vďaka jednoduchým pravidlám je magnetická hra vhodná pre deti od troch rokov. o čo im ide? Hlavným cieľom hry je dostať červy s magnetickými hlavami von z farebných otvorov! Znie to jednoducho? Nič nemôže byť chybnejšie! Toto by sa malo robiť pomocou špeciálneho rybárskeho prúta!

Po vybratí červov ich možno nakŕmiť hladné kuriatko! Po vložení do otvoreného zobáka malého vtáčika spadnú hlboko do hračky! Ale nebojte sa, ľahko ich vyberiete cez otvor na jeho boku!

Nie je to obyčajný strom! Ako sa líši od takého? Vďaka kolesám je to skvelé vozidlo , ktoré sa dá ťahať! Vaše batoľa bude môcť mať hru vždy so sebou!

Aby bola hračka považovaná za dobrú, musí mať vzdelávaciu hodnotu! A v tomto prípade je to rozhodne tak! Umožní vám rozvíjať nielen manuálne, ale aj intelektuálne zručnosti!

Po prvé , vybratie červa z otvoru bude vyžadovať veľkú presnosť , a preto bude mať mimoriadne priaznivý vplyv na presnosť rúk a prstov dieťaťa, ako aj na jeho vizuálnu a motorickú koordináciu.

Okrem presných pohybov si hra vyžaduje veľa sústredenia a trpezlivosti! Na začiatku to môže byť trochu výzva a ovládnutie hry k dokonalosti bude chvíľu trvať!

Aby ste si mohli byť istí bezpečnosťou vášho dieťaťa, všetky prvky výrobku sú vyrobené z odolných materiálov! Nemusíte sa obávať rozbitia plastových dielov!


Technické parametre:

  • Vek: 3+

  • Materiál: plast

  • Napájanie: 3x AA batérie (nie sú súčasťou balenia)

  • Rozmery stromčeka: 22 cm x 15 cm x 14 cm

  • Rozmery kladiva: 14 cm x 7,5 cm x 3 cm

  • Rozmery červíka: 6 cm x 1 cm x 1 cm

  • Rozmery balenia: 26,5 cm 15,5 cm x 13,5 cm

Výrobok je balený v estetickom kartónovom obale.

KX5429
100 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania