Interaktívny ďalekohľad pre deti

Kód: KX5423

11,00 €
S DPH
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

INTERAKTÍVNY TELESKOPICKÝ ĎALEKOHĽAD PRE DETI


Pozor pozor! Skvelá zábava na obzore! Musíte sa na ňu pozrieť!

Na to sa vám bude hodiť ďalekohľad! Umožní vám vidieť, aká zábava čaká vaše batoľa!

Mimoriadne farebné prevedenie sa hodí k detskému vkusu, vďaka čomu upúta pozornosť tých najmenších a povzbudí ich k hre! Jasné farby stimulujú zrak vášho dieťatka!

Po vložení dvoch AA batérií a zapnutí produktu budete môcť aktivovať zvuky a svetlá! Stačí, ak váš drobec stlačí veľké farebné tlačidlá na hornej strane ďalekohľadu! Každý z nich je zodpovedný za inú sadu zvukov a svetiel!

Ďalekohľad nepochybne povzbudí mladého prieskumníka k mnohým hodinám skvelej zábavy, pomôže pri vymýšľaní kreatívnych hier a každý rodinný výlet bude neporovnateľne zaujímavejší, keď za ďalšími stromami objavíte niečo nové!

Ďalekohľad okamžite podnieti predstavivosť vášho batoľaťa! Podporí mladú myseľ pri vymýšľaní zaujímavých príbehov!

Gombíky v hornej časti sú veľké, farebné a každé má iný tvar! Vďaka tomu ich stláčanie a zapamätanie si priradených funkcií nebude robiť najmenším deťom problémy! Tiež vám pomôže naučiť sa rozlišovať formy, farby a písmená!

Zábava bude mať predovšetkým pozitívny vplyv na široko chápané intelektuálne schopnosti! Zlepší predstavivosť a inteligenciu vášho dieťaťa tým, že bude stimulovať jeho mozog, aby neustále a kreatívne pracoval!

Stláčanie tlačidiel zvýši vašu koordináciu očí a rúk a presnosť vašich prstov!

Objavovanie oblasti nie je len kreatívna zábava, ale predovšetkým zábava, ktorá vás povzbudí k pohybu! Správny vývoj si vyžaduje správne množstvo, preto sa oplatí povzbudzovať svoje batoľa, aby to robilo rôznymi spôsobmi!

Aby ďalekohľad vydržal veľa aktívnych hier, bol vyrobený z odolných materiálov! Vďaka tomu sa nemusíte báť o jeho odolnosť a mladý prieskumník ho určite nepoškodí!

Produkt je zabalený v peknom, estetickom obale, takže bude perfektný ako darček!



Technické parametre:

  • Vek: 18m +

  • Materiál: plast

  • Napájanie: 2x AA batéria (nie je súčasťou balenia)

  • Rozmery ďalekohľadu: 13,5 cm x 10,5 cm x 5,5 cm

  • Rozmery balenia: 20 cm x 16 cm x 6,5 cm

Výrobok je balený v estetickom kartónovom obale.

KX5423
100 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania