Prekážková dráha interaktívne parkovisko dinosaurích jaskynných pretekov

Kód: KX6010

27,40 €
S DPH
Multifunkčná automobilová prekážková dráha. Ideálne pre malých dobrodruhov. Aby ste prekonali celú trať, musíte správne používať tlačidlá a gombíky. Sada obsahuje: dráhu, 2 vagóny, figúrky dinosaurov. Dim. dráha: 32 x 33 x 14 cm. Dim. vagón: 3,5 x 2 x 3 cm.
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

INTERAKTÍVNA PREKÁŽKOVÁ DRÁHA JASKYŇA DINOSAUROV

KX601071444.jpg

Neuveriteľná interaktívna manipulačná hračka , ktorá funguje iba na základe fyzikálnych zákonov. Na prevádzku nepotrebujete batérie, iba šikovnosť dieťaťa.

Vydajte sa na vzrušujúcu cestu na vozíku. Či sa to podarí alebo nie, je len na vás a na správnom mechanizme, ktorý použijete. Na svojej ceste sa stretnete s rôznymi prekážkami a ... dinosaury!

Musíte prejsť cez padací most, použiť žeriav, odpaľovacie zariadenia a rotujúce dráhy, vyšplhať sa až na samotný vrchol, aby ste využili magnetickú silu príťažlivosti a istého pterodaktyla, aby ste začali zábavu od začiatku.

Zdá sa to ľahké? Nič nemôže byť chybnejšie. Hračka vyžaduje šikovnosť a zručnosť. Môže to byť výzva aj pre dospelých. Preto sa oplatí vypracovať jej fungovanie spoločne!

KX601071450.jpg

Táto prekážková dráha je bláznivý vagónový závod pozdĺž úzkej banskej línie. Zamilujú si ho všetci milovníci hádaniek a samozrejme dinosaurov. Štýl hračky odkazuje na filmy o týchto prehistorických tvoroch. Figúrky dinosaurov sú odnímateľné, môžete sa s nimi hrať bez ohľadu na dráhu, alebo ... s nimi vytvárať nové prekážky. A samozrejme, vymyslite spôsob, ako ich prekonať!

Prekážková dráha nie je len fantastická hračka, ktorá zaručí hodiny zábavy. Manipulácia s pákami a odpaľovačmi precvičuje manuálne zručnosti, logické myslenie a koncentráciu, čím podporuje správny vývoj dieťaťa. Okrem toho má hračka odbúravajúci účinok. Aj pre dospelých.

Doprajte svojmu dieťaťu dobrodružstvo plné výziev a zábavy!

KX601071446.jpg

V súprave nájdete:

  • Prekážková dráha s gombíkmi, tlačidlami a pákami - niektoré prvky si vyžaduje pripevnenie užívateľom (obrázkový návod je na krabici)

  • 2 autá

  • 3 figúrky dinosaurov


Rozmery:

  • Balenie: 33 cm x 33 cm x 18,5 cm

  • Dráha: cca 37 cm x 36 cm x 26 cm

  • Vozík: 3,5 cm x 2 cm x 3 cm

KX601071453.jpg

KX6010
100 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania