Drevená pyramída s vežovou základňou dúhového triediča

Kód: KX6214

11,20 €
S DPH
Drevený triedič 2 v 1 - pyramída s úložným stojanom a logická hra Hanojská veža. Stimuluje zmysel pre logické myslenie a pomôže vám naučiť sa názvy farieb. Triedič sa skladá z 10 kotúčov a boxu s tromi lištami. Materiál: drevo. Výška: 15,2 cm.
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

Drevená pyramída s vežovou základňou dúhového triediča


 

Hanojská veža je obľúbená logická hračka pre deti pochádzajúce z východnej Ázie.

 

PRAVIDLÁ HRY : všetky puky by mali smerovať z prvej veže do poslednej pomocou strednej. Na poslednej veži by mali byť disky opäť naukladané od najväčšieho po najmenší. Naraz môžete posúvať iba jeden disk, pričom vždy umiestnite menší disk na väčší.

Znie to jednoducho? Nie je to celkom tak. Puzzle bude puzzle aj pre dospelých!


 

Samozrejme, nemusíte sa držať pravidiel! Zábava je najlepšia, keď je kreatívna.

 

Farebná, dúhová veža púta pozornosť detí. Hračku môžu batoľatá používať ako prvý triedič.

 

Táto hračka rastie s vaším malým ! Bude slúžiť a tešiť sa deťom všetkých vekových kategórií ešte dlhé roky. Prvá triedička pre 2-ročné dieťa a zároveň logická hádanka pre staršie dieťa . Rodičia sa tiež pokúsia hrať viackrát. Poradia si s hlavolamom pre 6-ročné deti? Skontrolovať to!

 

Kladenie pukov na tyče pomáha rozvíjať manuálne zručnosti a koordináciu „ruka-oko“.

 

Hra podľa pravidiel učí dieťa trpezlivosti a vytrvalosti. Rozvíja logické myslenie a vnímavosť. Prispieva k sústredeniu, môže to byť spôsob, ako upokojiť roztopašné batoľa.

 

Drevené hračky alebo pomôcky, ako sú definované v Montessori filozofii, potešia svojou jednoduchosťou a zároveň podnecujú kreativitu. Podnecujú deti k intelektuálnemu rozvoju a zároveň ponúkajú príjemné chvíle.

 

Základom hračky je aj krabica , do ktorej môžete uložiť všetky časti puzzle. Vďaka tomu je ľahké udržiavať poriadok a je menšia šanca, že sa nejaký prvok stratí.

 

Puzzle sa skladá z:

  • farebné disky,

  • krabice / základne,

  • tri palice.

 

Keď dávate hračku svojmu dieťaťu, chcete sa uistiť, že je bezpečná . Chápeme to! To je dôvod, prečo bol každý prvok súpravy starostlivo vybrúsený, aby sa zabezpečilo, že žiadna trieska neuviazne v malej rukoväti. Na lakovanie diskov bola použitá bezpečná a netoxická farba. Prvky sú príliš veľké, aby ich dieťa zvládlo

dusiť.

 

Drevené hračky sú možnosťou pre tých, ktorí chcú žiť v súlade s ekológiou - sú vyrobené z prírodných materiálov, sú odolné a môžu slúžiť ďalšej generácii. Navyše sú estetické, príjemné na pohľad a príjemné na dotyk.


Rozmery balenia: 23,2 cm x 10,5 cm x 4,8 cm


KX6214
100 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania