Náučné puzzle slnečnej sústavy planéty

Kód: KX5463

19,70 €
S DPH
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

VZDELÁVACIE Hádanka PLANET SOLAR LAYOUT

Puzzle je klasická forma zábavy, ktorú pozná každý. Málokto však vie, že keď v 18. storočí vznikali, ich cieľom nebolo zabávať, ale vzdelávať. Londýnsky geograf vytvoril puzzle, ako ho poznáme dnes, aby pomohol študentom zapamätať si mapu Európy.

Dnes sú hlavolamy predovšetkým spôsobom, ako tráviť čas zaujímavým spôsobom, no niektoré vzory sú stále užitočnou výchovnou pomôckou! Presne to je prípad vzdelávacieho puzzle Slnečnej sústavy!

Puzzle vzor zobrazuje zjednodušený diagram slnečnej sústavy , čo znamená slnko, všetky planéty, Medzinárodnú vesmírnu stanicu a kozmonauta! Bol navrhnutý tak, aby lahodil oku a povzbudzoval batoľa k hre a použité farby sú sýte a pekné .

Až 150 hlavolamov zaistí dieťaťu veľa hodín zaujímavej zábavy - ich usporiadanie môže byť dosť náročná úloha, ale je to len plus! To vám umožní tráviť čas spolu s rodičmi pri tvorivej hre!

Veľkosť dielikov sa zmenšuje, čím bližšie sú k stredu skladačky - to umožní vášmu batoľatiu zvyknúť si na spájanie puzzle. Hádanka bude náročnejšia, keď sa priblížite k stredu! Je to zábavné a jednoduché riešenie pre vaše prvé vážne puzzle dobrodružstvo!

V dnešnom svete je angličtina mimoriadne dôležitá – umožňuje komunikáciu s ľuďmi z celého sveta a umožňuje získať presnejšie poznatky. Je dôležité vystavovať dieťa cudzím jazykom od útleho veku, preto boli všetky názvy nebeských telies napísané v angličtine.

Vzdelávacie hádanky sú skvelým cvičením intelektuálnych schopností batoliat . Umožnia mu nielen rozvíjať inteligenciu a vnímavosť, ale aj priestorovú predstavivosť. Stimulácia tvorivej práce mozgu podporuje holistický rozvoj.

Puzzle nie je len o premýšľaní - je to aj proces skladania. Vyžaduje si presnosť a presnosť, čo má pozitívny vplyv na jemnú motoriku , zlepšuje presnosť rúk a prstov a zvyšuje zrakovú a motorickú koordináciu.

Nemusíte sa báť, že sa výrobok pri používaní poškodí - bol vyrobený z odolných materiálov , ktoré zaisťujú jeho odolnosť!

Puzzle sú balené v estetickom obale , vďaka čomu sú skvelou voľbou ako darček pre všetky deti od troch rokov!

Obsah súpravy:

  • 150 dielikov puzzle
  • papierová podložka

Materiál: kartónové puzzle

Rozmery:

celé puzzle: cca 60 cm (priemer) vzor puzzle: 7 cm x 4 cm rozmery balenia: 22cm x 12cm

Balené v estetickej kartónovej krabici.


KX5463
100 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania