Drevené puzzle spoločenská pexeso s ovocím a tvarmi

Kód: KX5369

11,70 €
S DPH
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

DREVENÉ PUZZLE DOSKOVÁ HRA PAMÄŤ OVOCIE A TVARY

Je čas spojiť zábavu s učením! Koniec koncov, väčšina rodičov to očakáva od hračiek, ktoré kupujú!

Známa „pamäťová“ hra tieto potreby nepochybne dokonale spĺňa. Jeho veľmi jednoduché pravidlá budú určite vhodné aj pre malé deti! O čo vlastne v hre ide?

Pravidiel hry môže byť veľa a sú obmedzené iba predstavivosťou baviacich sa ľudí, ale hlavnou myšlienkou je usporiadať a zapamätať si vzory na kartách!

Aby upútali pozornosť dieťaťa, všetky prvky sú farebné a lahodia oku , takže sa rozhodne nenechajú odtrhnúť od zaujímavej, novej hračky!

Sada obsahuje až 12 obojstranných kariet. Jedným zo spôsobov, ako hrať, je sledovať kartu, kým sa neminú všetky zrnká z druhej strany priložených presýpacích hodín. Keď je časovanie dokončené, odložte kartu tak, aby predtým zobrazený vzor nebol viditeľný, a pomocou blokov ho usporiadajte z pamäte! Karty majú rôzne úrovne obtiažnosti - tie najjednoduchšie vyžadujú iba štyri bloky a najťažšie - šestnásť!

Na oboch stranách všetkých tehál je namaľovaný obrázok - na jednej strane je to ovocie a na druhej strane je to tvar. To vám umožní prelomiť monotónnosť zábavy a má vzdelávaciu hodnotu!

Kresby umožnia vášmu dieťaťu naučiť sa rozpoznávať a pomenovať mnohé druhy ovocia a tvarov.

„Pamäťová“ hra má však iný, hlavný cieľ – jej predpoklady sú primárne zamerané na rozvoj pamäti . Je to skvelý nástroj, ktorý vám umožní zlepšiť si techniky zapamätania jednoduchým a zábavným spôsobom.

Táto jednoduchá hračka vám okrem intelektuálnych schopností umožňuje aj zdokonaľovanie manuálnych zručností pomocou usporiadania vzorovaných tanierov na základňu, ktorá je súčasťou súpravy!

Väčšina prvkov výrobku je vyrobená z dreva , čo zaisťuje primeranú odolnosť a bezpečnosť.

Hračka môže byť skvelým darčekom, pretože je zabalená v estetickom kartónovom obale!


Obsah súpravy:


Presýpacie hodiny 12 obojstranných kariet drevená doska so 16 obojstrannými blokmi


Materiál:


bloky a doska: drevo karty: kartón


Rozmery:


dosky: 17,5 cm x 19 cm x 0,4 cm blok: 3,5 cm x 3,5 cm x 1,7 cm kartičky: 10,5 cm x 10,5 cm rozmery balenia: 22 cm x 18,5 cm x 4 cm


Balené v estetickom kartónovom obale.


 



KX5369
100 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania