Edukačný interaktívny smartfón pre deti

Kód: KX5425

10,10 €
S DPH
Interaktívny, vzdelávací smartfón pre deti. Farebné tlačidlá aktivujú veselé melódie. Zelené polkruhové tlačidlo aktivuje loptičku s obrázkami. Hra rozvinie sluch a zrak. Napájanie batériami: 3x AAA (nie sú súčasťou balenia). Rozmery: 14,5 x 7 x 5 cm.
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

INTERAKTÍVNY VZDELÁVACÍ SMARTFÓN PRE DETI


Ak by ste sa spýtali ľubovoľného množstva ľudí, čo majú vždy pri sebe, drvivá väčšina z nich by odpovedala, že ide o smartfón . Neuveriteľne užitočné zariadenie, ktoré vám umožní byť stále v kontakte so svetom a poskytuje obrovské množstvo každodennej jednoduchej zábavy!

Rodičia sa rozhodnú kúpiť mladším deťom mobil, na čo má veľa dôvodov – umožňuje rýchly kontakt a navyše rodič rýchlo zistí, kde sa dieťa nachádza!

To vedie k dôležitej otázke – v akom veku by mal rodič kúpiť svojim deťom prvý skutočný smartfón? Na túto otázku nepoznáme odpoveď, no vieme, aký smartfón bude skvelou voľbou od šiesteho mesiaca života!

Je to presne interaktívny vzdelávací smartfón, špeciálne navrhnutý pre najmenšie deti! Jeho dizajn bol vytvorený tak, aby sa im páčili a upútali ich pozornosť! Určite vás to povzbudí k zábave , ktorá bude trvať nespočetne veľa hodín! Hračka je príjemne farebná a pekná!

Aby bola zábava naozaj zaujímavá, po stlačení rôznych tlačidiel na prednej strane sa začnú do uší bábätka ozývať zaujímavé zvuky !

Používanie telefónu je veľmi pohodlné, jeho špeciálny tvar uľahčuje držanie pomocou malej rúčky. Tlačidlá sú veľké a farebné, vďaka čomu sa dajú ľahko stlačiť! Tiež nevyžadujú veľkú silu na ich zatlačenie, takže nebudú frustrovať vaše dieťa!

Napájanie z batérie, aby nedošlo k prerušeniu hry! Keď je hračka vybitá, namiesto čakania na dokončenie nabíjania stačí vymeniť batérie za nové a je pripravená!

Interaktívny smartfón disponuje množstvom vzdelávacích aplikácií , ktoré pomôžu pri správnom vývoji dieťaťa. Výrazne to ovplyvní jeho manuálne zručnosti , s osobitným dôrazom na presnosť prstov a vizuálno-motorickú koordináciu! Zvuky, ktoré vydáva váš smartfón, budú stimulovať váš sluch a pomôžu vám naučiť sa rozlišovať medzi rôznymi zvukmi!

Deti občas udrú alebo spustia predmet, ktorý držia, ale nemusíte sa o to báť! Výrobok je vyrobený z odolných a odolných materiálov , takže ho váš drobec určite nepoškodí náhodou! Umožní vám to baviť sa na dlhú dobu!

 

Technické parametre:

  • Vek: 6m +

  • Materiál: plast

  • Napájanie: 3x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)

  • Rozmery: 14,5 cm x 7 cm x 5 cm

  • Rozmery balenia: 19 cm x 14 cm x 5,5 cm

Výrobok je balený v estetickom kartónovom obale.

KX5425
58 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania