Magnetická hra na chytanie hmyzu a zeleniny

Kód: KX5427

17,90 €
S DPH
Skvelá magnetická hra na chytanie zlatých rybiek. Ukradne srdce každého dieťaťa. Hra je o chytaní magnetických dielikov. Hra rozvíja koordináciu dieťaťa. Sada obsahuje: 5 mrkiev, 5 červov, 5 rýb, udicu. Dĺžka tyče: 15 cm. Dim. základňa: 16 x 12 x 4 cm.
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

Magnetická hra na chytanie hmyzu a mrkvových rýb

Vezmite svojho drobca na skvelú rybačku alebo do záhrady! A to bez opustenia domu!

Vďaka tejto magnetickej hre sa vaše dieťa nielen skvele zabaví, ale rozvinie aj množstvo dôležitých a užitočných životných zručností!

Pravidlá hry sú veľmi jednoduché! Spočíva v odstránení rýb alebo červov magnetickou tyčou z príslušných otvorov v drevenom podstavci!

Okrem rýb a červov obsahuje základ farebnú zeleninu, ktorú je možné vytiahnuť z otvorov uchopením plstených lístkov! To stimuluje končeky prstov malého záhradníka a rozvíja ich schopnosť rozpoznávať povrchy, ktoré sa navzájom líšia.

Všetky prvky hračky sú namaľované pútavými farbami , ktoré nielen upútajú pozornosť dieťaťa a povzbudia ho k hre, ale tiež pomôžu naučiť sa rozlišovať a pomenovať farby!

Ak chcete vytiahnuť ktorýkoľvek z magnetických prvkov, vaše dieťatko bude musieť byť trpezlivé a presné! Magnetický hrot prúta visí na šnúrke, takže chytiť chrobáka alebo rybu môže byť dosť náročná úloha! Ale nebojte sa, chvíľa tréningu, ktorá je skvelá pre rozvoj vášho dieťatka, z neho spraví majstra rybolovu!

Vyberanie zeleniny bude jednoduchšie , ale stále bude vyžadovať správnu koordináciu očí a rúk.

Najväčšou výzvou určite nebude len vytiahnutie magnetických prvkov zo základne, ale ich vloženie späť, a to aj pomocou udice!

Celý produkt je vyrobený z dreva , ktoré bolo starostlivo obrúsené a natreté netoxickou, bezpečnou farbou! Vďaka tomu sa vaše batoľa môže hrať bez obmedzení a vy môžete byť úplne pokojní. V rukovätiach sa nezachytia žiadne triesky a farba nespôsobí alergické reakcie!

Hračka bude mať veľký vplyv na rozvoj manuálnych zručností dieťaťa , najmä jemnej motoriky a koordinácie očí a rúk!

Použitie dreva ako hlavného materiálu produktu spôsobí, že bude oveľa menej znečisťovať životné prostredie ako jeho plastové náprotivky. Navyše, trvanlivosť produktu je oveľa väčšia!

 

Obsah súpravy:


  • 5 mrkvy
  • 5 červov
  • 5 rýb
  • 1 rybársky prút

Rozmery:

  • základňa: 16 cm x 12 cm x 4 cm
  • Ryby: 5,5 cm x 2,3 cm
  • červ: 3,5 cm
  • mrkva: 5,5 cm
  • dĺžka tyče: 15 cm
  • rozmery balenia: 16,5cm x 12cm x 5,5cm

Balené v estetickom kartónovom obale.

KX5427
100 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania