Detské kuchynky - módny hit pokračuje...

Detské kuchynky - módny hit pokračuje...

Detské kuchynky dnes napredujú vo veľkom štýle. Niet azda dnes žiadnej domácnosti s malými gazdinkami, ktoré by nemali vo svojej detskej izbe detskú kuchynku. Detské kuchynky ponúkajú široké spektrum ozajstného gurmánskeho zážitku. 

Detské kuchynky pre dievčatá sú originálne napodobeniny reálnych kuchýň našich mamičiek. Každá malá slečna, ktorá začína svoje najjednoduchšie učenie - a to učenie pozorovaním, už v prvých 4 mesiacoch začína postupne vnímať svoje okolie. Prvé zoznámenie sa s kuchynským prostredím okúsi už v detskom nosiči. 

Po zakúpení detskej stoličky je malá slečna pripravená na pozorovanie rodičovských prác v kuchyni. Učenie je hravé, jednoduché a pritom tak významne. Dieťa nadobúda prvé sociálne role, oboznamuje sa s domácimi prácami a všade je vašim pomocníkom.

Neskôr v škôlkarskom veku sú hračky, ktoré povzbudzujú kreatívne myslenie a rozvoj motoriky veľmi dôležité. Dnešná doba ponúka rôzne možnosti takéhoto uplatnenia. Do takejto skupiny jednoznačne patria aj detské kuchynky. Sú originálne, famózne a neskutočne reálne. 

Má kuchynku aj vaša slečna doma? Hrajte sa spolu, nechajte si uvariť rôzne jedlá či pokrmy, výber necháme len na Vás. V ponuke sú rôzne módne kuchynky, Boho kuchynky, dizajnové kuchynky, podsvietené kuchynky. Rozvíjajte učenie u svojich detí, tým najjednoduchším učením je práve detská hra.

Všetky komentáre

Zanechať Odpoveď

Produkt pridaný do porovnania