Zážitkové učenie s vyšším levelom? - RC MODELY

Zážitkové učenie s vyšším levelom? - RC MODELY

Čo sú to RC modely? Pokročilosť doby prináša vo svete hračiek nové možnosti. RC modely sú modely štandardných hračiek zo sveta automobilového, leteckého či vodného priemyslu, fungujúcich na princípe rádiových vĺn. Pre spustenie slúži klasická tužková batéria do diaľkového ovládania daných makiet a jednoduché USB napájanie dobitia pre dané stroje.

Teraz si rozdelíme RC modely do kategórií: 

1. RC automobily

2. RC poľnohospodárske stroje

3. RC letecké stroje

4. RC vodné stroje

5. RC vojenské modely

6. RC modely (zvieracie)

RC automobily - je najširšia kategória RC modelov všeobecne. Ponúka RC modely autíčok od najjednoduchších cestných až po tie terénne. Terénne modely sú ozaj vhodné aj do terénu.  Zážitkové učenie sprevádza zodpovednosť, skúsenosť a nácvik, ktoré musia deti počas exteriérovej skúšky zvládnuť. Či už sú to kopce, hliny, kamene či tráva.

RC poľnohospodárske modely - skutočný zážitok ponúka deťom RC poľnohospodársky model. Rôzne RC traktory, RC bagre, RC miešače, RC výklopy prinášajú deťom prepojenie prírody priamo do hry. Dnes je už svet poľnohospodárstva málo videní a častokrát si to môžu deti hravo pripomenúť v RC modely. Hravo sa pri tom učia princípy fyziky a dôležitosti poľnohospodárstva pre náš každodenný život.

RC letecké modely - RC lietadlá, RC helikoptéry, RC vrtuľníky sú pre malých kapitánov doslova lákadlom. Učenie manévrovania, lietania či pristávania ponúka práve kategória RC leteckých modelov. 

RC vodné modely - skutočné napredovanie hračiek je viditeľné. RC lode ponúkajú svoj skutočný zážitok a to aj priamo na vodnej hladine. Pevné a vodotesné obaly, prinášajú skutočné dobrodružstvo na vodných hladinách. 

RC vojenské modely - sú modely skutočných obranných zložiek nášho štátu. RC hasičské autá, RC policajné automobily či RC tanky prinášajú zážitky malým hasičom, policajtom či vojakom. Rôzne techniky použité pri RC modeloch situujú skutočne záchranné práce. 

RC modely - zábavnú kategóriu RC modelov dopĺňajú rôzne zvieracie RC modely, ako napríklad RC pavúky, RC dinosaury, RC mušky, RC včielky a podobne. Tieto RC modely prinášajú deťom zábavné učenie a pobavia celú rodinu. 

Všetky komentáre

Zanechať Odpoveď

Produkt pridaný do porovnania