Prečo deti nudia staršie hračky?

Prečo deti nudia staršie hračky?

hračky

Aj Vám sa niekedy zdá, že váš domov je preplnený hračkami? Keď sa na to pozrieme matematicky deti majú v dome približne 100 hračiek do obdobia 6 rokov. Darčeky od rodičov, starých rodičov, strýkov, tiet a krstných rodičov.

To je všetko predtým, ako začnú chodiť do školy a organizovať večierky, na ktoré je pozvaná celá trieda, a môžete rozumne očakávať, že dostanete 30 darčekov na jedno dieťa za jediný deň.

hračka krokodíl  zuby

Dnešné deti sú veľmi vnímavé a neskutočne rýchlo napredujú. Ak ste si všimli, deti sa nedokážu s jednou hračkou hrať dlhšie obdobie. Čím to je? Táto doba elektroniky a rýchleho napredovania dala zabrať aj výrobcom hračiek. Každým rokom nové a nové inovácie musia premietnuť aj do inovovania svojich modelov hračiek. Dnes nie je postačujúce, aby hračka mala jeden ,,gombík´´. Pri výrobe hračiek sa podieľa často krát celý tím psychológov, technikov, výtvarníkov a dizajnérov. Ide o náročný proces, ako zaujať malých objaviteľov. Dnes sa hračky delia nielen podľa vekových kategórií malých detí, ale hračky delíme na hračky klasické a vzdelávacie.

Detské klasické hračky sú určené pre hranie sa vo voľnom čase, slúžia spoznávanie, relax, oddych a voľný čas. Vzdelávacie hračky sú akousi vyššou kategóriou hrania sa. Dieťa nimi prirodzeným spôsobom nadobúda proces učenia sa, napodobňovania, premýšľania a rozvíjania svojich kognitívnych funkcií. Fantázia, a to všetko hravo a nenásilne. Vďaka našim módnym hračkám, ktoré idú s dobou si každé dieťa nájde svoju cestu hrania sa, svoje spoznávanie a získavanie jednoduchého a prirodzeného učenia sa. PS: a my si s nimi plníme naše detské sny. Hračky

Produkt pridaný do porovnania