Nafukovací matrac na plávanie, sieťovaný baklažán 250cm XXL

Kód: KX6160

30,20 €
S DPH
Originálny nafukovací matrac v tvare baklažánu. Skvelá vychytávka na hranie a relax vo vode, ktorá vás nenechá bez povšimnutia. Nainštalovaná sieťka vám umožňuje odpočívať a byť mierne ponorená do vody. Dim. po nafúknutí: 250x100cm.
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

Matrac nafukovací baklažán 250cm

KX616070248.jpg




Aj keď je baklažán všeobecne považovaný za zeleninu, je v skutočnosti ovocím, dokonca aj bobuľou! Ten jedlý dodá telu draslík, vápnik a horčík, ten náš je ešte lepší, pretože poskytuje dlhé hodiny zábavy a oddychu vo vode.

Zaobstarajte si nafukovací matrac v tvare baklažánu, ktorý vám pomôže prejaviť váš záujem o zdravé stravovanie, exotickú kuchyňu, ale aj zábavu a vodné šialenstvo.

Jedlý baklažán je cenený pre svoj nízky obsah kalórií (iba 20 kcal v 100 g!), Náš nielenže neposkytuje ďalšie kalórie, ale dokonca vám umožňuje spáliť už prijaté kalórie, čím vás povzbudí k aktivite vonku.

Matrac poskytne oveľa vzrušujúcejší zážitok ako konzumácia grilovaného baklažánu . Toto ovocie na párty sa vyznačuje nafukovacím fialovým baklažánom so zeleným chvostom a sieťkou, ktorá z neho robí mimoriadne štýlové plávajúce ležadlo.

Toto nie je plavecké koleso zvláštneho tvaru! Inštalovaná sieťovina robí z nášho baklažánu zaujímavú a štýlovú alternatívu ku klasickým vodným matracom.




KX616070251.jpg


Poskytne dávku vodnej zábavy pre deti všetkých vekových kategórií vrátane dospelých . Dokonca si dovolíme tvrdiť, že fyzická aktivita sa vo svojej dobročinnosti rovná jedeniu baklažánu.

Matrac baklažánového tvaru vám umožní relaxovať aj ako pohodlné vodné lehátko. Sieťka vám umožní ľahnúť si pri miernom ponorení do vody, no pasažiera udrží bezpečne nad vodou. Nechajte svoju myseľ utiecť nie príliš ďaleko od brehu!

Štýlový baklažán sa postará o veľa radosti a zábavy. Navyše na dovolenkových fotkách bude vyzerať skvele!

Získajte matrac na mieru! Náš baklažán je 250 cm dlhý (!) a takmer 100 cm široký , čím zaisťuje pohodlie aj pre veľmi vysokých ľudí. Môže tiež úspešne ubytovať niekoľko batoliat.

Matrac má klasický, dvojito zaistený ventil , ktorý pasuje na väčšinu modelov lodičiek dostupných na trhu (pumpa nie je súčasťou balenia). Matrac môžete nafukovať aj ústne.

Baklažán sa do Európy dostal z Indie cez Maurov; môže sa k vám dostať z nášho skladu aj do 24 hodín. Tak na čo čakáš?



 

KX616070250.jpg




Rozmery:

Rozmery po nafúknutí : 250 cm x 100 cm

Rozmery balenia: 30cm x 33cm

maximálne zaťaženie: 150 kg

Sada je balená vo fóliovom obale



KX616070249.jpg

 

KX6160
5 položky

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania