Led lampy Záves svadobná dekorácia 3x3m 200LED USB + 16-farebné diaľkové ovládanie s pamäťou

Kód: KX5722

24,30 €
S DPH
Senzačný svetelný záves 200 LED. Rozžiari každý interiér. Vybavené háčikmi pre jednoduchú montáž. Lampy ovládané diaľkovým ovládačom, ktorý umožňuje meniť farbu lámp, ako aj režim svietenia. Sada obsahuje: svietidlá, diaľkové ovládanie. Napájanie: USB. Výška závesu: 3m.
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

Led svetelný záves 3x3m 200LED 16 farieb + diaľkové ovládanie


Prineste kúzlo do svojho domova!


CHCETE NÁDHERNÚ DEKORÁCIU, KTORÁ ZVLÁDNE VAŠU JEDINEČNÚ VIANOČNÚ ATMOSFÉRU?

Krásny, klasický svetelný záves dodá šmrnc každému interiéru.

Vďaka 16 farebným variantom vnesie záves do vašej izby vianočné kúzlo, ktoré si môžete prispôsobiť svojej nálade a výzdobe.

Svietidlá ovládané diaľkovým ovládačom , ktorý umožňuje meniť farbu svietidiel, ako aj režim svietenia - od stáleho zdroja svetla cez blikanie, až po plynulú zmenu intenzity svetla.

Svietidlá môžu svietiť jednofarebne, majú aj viacfarebnú možnosť.

Svetelný záves sa výborne hodí ako klasická vianočná dekorácia, ale môže poslúžiť aj ako originálne osvetlenie v iných obdobiach roka.


200 LED žiaroviek ÚSPEŠNE OSVIETI KAŽDÚ VEĽKÚ IZBU!

Záves je vybavený odolnými plastovými háčikmi , ktoré umožňujú jednoduché pripevnenie na lano, záclonovú tyč alebo klince / čapy.

Svietidlá sú umiestnené na odolnom hrubom kábli, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Kábel tiež umožňuje pripevniť / zavesiť naň ďalšie vianočné ozdoby, ktoré vytvoria originálnu vianočnú dekoráciu vášho domova.

Je to dokonalé pozadie pre rodinné a vianočné fotografie.

Záves môžete zavesiť na garnižu, vďaka čomu premení obyčajné závesy na vianočnú dekoráciu, alebo dokonca nahradí závesy!

Záves vyzerá v interiéri krásne, zároveň ho zútulní, pozýva k odpočinku s dekou, teplým čajom a knihou.


JEDNA LAMPA - VEĽA MOŽNOSTÍ!

Jedným kliknutím môžete dramaticky zmeniť klímu v miestnosti. Vďaka rôznym farbám, režimom svietenia a mnohým sekvenciám môžete rýchlo prejsť z útulného interiéru zameraného na pokojný odpočinok na zábavnú karnevalovú párty.

Pohodlné zapínanie a prepínanie medzi režimami je možné vďaka praktickému intuitívnemu diaľkovému ovládaču, ktorý je súčasťou súpravy.


ŽIADNA BATÉRIA - ŽIADNY PROBLÉM!

Nemusíte sa báť, že by magická atmosféra náhle vyprchala. Svietidlá sú napájané USB káblom - pripojte ich k elektrine (cez USB adaptér, napr. na telefón - nie je súčasťou balenia) alebo k počítaču a užívajte si vianočnú žiaru.

Vďaka LED technológii lampy nespotrebúvajú veľa elektriny.


NIELEN VIANOCE - SVETELNÁ ZÁCLONA PRE KAŽDÚ PRÍLEŽITOSŤ.

Záves bude tiež pozoruhodnou ozdobou na večierkoch! Krásne vyzerá ako dekorácia svadobnej siene a počas rozprávkovej svadobnej seansy. Svetelný záves dodá šmrnc všetkým ostatným vznešeným a veselým oslavám, ako sú narodeniny, prvé sväté prijímanie, výročie svadby či Valentín.

Bez ohľadu na príležitosť bude skvelým pozadím pre vaše fotografie, pričom každej fotografii vnesie magickú atmosféru a dokonalé svetlo.

Súprava svietidiel pre vnútorné použitie.


Obsah súpravy:

  • lampy
  • diaľkový

Pilot: áno

Počet sekvencií: 8

Napájanie: USB

Vzdialenosť medzi cencúľmi : asi 30 cm

Počet lámp: 200

Dĺžka závesu (bez napájacieho kábla): 3m

Výška závesu: 3m

Dĺžka napájacieho kábla : 3m

Rozmery balenia: 17cm x 9cm x 10cm

KX5722
86 položky

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania