Guľôčková dráha na úrovni spacerail 97 x 37 x 44 cm

Kód: KX8537

36,90 €
S DPH
Guličková horská dráha. Po zložení je dĺžka dráhy 32m. Konštrukcia je vyrobená z plastu, kovu a vlasca. Rozmery 97 x 37 x 44 cm ..
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

3.jpg


BALL ROLLERCOASTER!

DRÁHA PRE VESMÍRNE LOPTY

231-5

3.jpg


Myslíte si, že ste narazili na ďalšie nudné hádanky alebo bloky? Ach nie... Nič nemôže byť ďalej od pravdy... Spacerail je niečo, čo ste ešte nevideli. Si originálny človek? Skvelé! Prijmite výzvu a postavte si vlastnú guľôčkovú dráhu!


2.jpg


Ako to funguje?


Celá konštrukcia je vyrobená z kovu, plastu a vlasca. Kombinácia všetkých prvkov dáva konečne skvelú dráhu, po ktorej sa preháňajú kovové guľôčky. Kĺžu jednu po druhej po slučkách, až kým sa nedostanú k výťahu, ktorý ich vyvezie na vrch budovy, kde opäť začína zábava. Spacerail je 3D puzzle, ktoré podnieti vašu kreativitu, pretože môžete stavať konštrukcie, ako chcete, nie nevyhnutne podľa krokov v príručke.


5.jpg

Dokonalá zábava pre rodinu


Vášnivá, návyková zábava pre deti, tínedžerov a dospelých. Dokonale rozvíja priestorovú predstavivosť. Spája prvky tvorivej práce s manuálnymi zručnosťami. Ideálne ako darček. Komplexný objekt sa môže stať mimoriadnou výzdobou miestnosti, ako aj začiatkom zbierky.

Pozrite sa, ako funguje komplexná Spacerail:

4.jpg



.

Technické dáta:

- Úroveň: 5 z 9
- Dĺžka dráhy po zložení: 32000 mm (32 metrov)
- Rozmery: 97 x 37 x 44 cm

- rozmery balenia: 36x45x8cm
- Počet oceľových guľôčok: 6
- Úroveň obtiažnosti: Stredná

- Predpokladaný čas montáže: 7-8h

- Vek: od 15 rokov

- Priložené pokyny

KX8537
53 položky

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

Produkt pridaný do porovnania