RGB LED projektor disco guľa + diaľkové ovládanie

Kód: KX129669

13,00 €
S DPH
Diaľkovo ovládaná LED disco guľa. Perfektná vychytávka počas domácich osláv a svadieb. Má zabudovaný zvukový senzor, vďaka ktorému reaguje na hudbu. Svetelné efekty menia farby v rytme hudby. Napájanie: AC100-240V, 50 / 60Hz. Dim. loptička: 9 x 8,5 cm.
Množstvo
Skladom. Dodanie 2-5 dní

LED RGB PROJEKTOR DISCO GUĽA PILOT

Disco projektor, ktorý vám pomôže rozbehnúť aj tých najväčších otužilcov na tanečnom parkete. Zariadenie je ideálne pre diskotéky, kluby, krčmy, špeciálne akcie, domáce párty a podporuje prácu DJov. Zariadenie je ideálne pre integračné akcie, svadby, festivaly alebo domáce párty. Často sa používa v malých, klimatických priestoroch, tanečných sálach, hoteloch.

Vyzerajú dobre na regáloch, pultoch a barových poličkách. Zobrazené farby dodávajú miestnostiam zvláštne čaro. Kompaktný LED svetelný efekt obnovuje svoj automatický svetelný program. Po zapnutí loptička začne žiariť, čo spôsobí viacfarebný efekt, farby sa menia vírením alebo blikaním. Možnosť montáže na stenu a strop.

Puzdro vyrobené z odolného plastu. Perfektné ako disco efekt. Projektor robí nezvyčajné pozadia na steny, stropy. Jednoduché použitie, super ľahké.

Produkt je úplne nový. Zariadenie by malo byť chránené pred vodou a nadmernou vlhkosťou. Na odstránenie nečistôt nepoužívajte chemikálie. Synchronizácia rotujúca s rýchlosťou a rytmom hudby.

Kolofón má zvukový senzor, počas prehrávania hudby efekty prichádzajú a odchádzajú a menia farby podľa rytmu hudby. Má zabudovaný zvukový senzor, vďaka ktorému reaguje na hudbu. Funkcie lopty môžete ovládať pomocou pohodlného IR diaľkového ovládača.

ŠPECIFIKÁCIA:

Napájanie: AC100-240V, 50 / 60Hz
LED: 6x1W RGB LED
Diaľkové ovládanie
Vstavaný zvukový senzor
Možno namontovať na stenu, strop, koľajnicu
Sťahovací výkon: 3W
Farby LED: červená, zelená, modrá
Rozmery lopty: 9 x 8,5 cm
Úplne nový produkt v originálnom balení

Dim. balenie: 10 cm x 11 cm x 12 cm
KX129669
100 položky
Produkt pridaný do porovnania